svf procedura

Kamieninės ląstelės grožio srityje

SVF – tai svarbiausios riebalinio audinio kamieninės ląstelės. Žmogaus riebaliniame audinyje yra gausu kamieninių ląstelių, naudojant šiuolaikines technologijas, kamieninės ląstelės yra išskiriamos iš riebalinio audinio ir panaudojamos estetinėje medicinoje, atstatant odos stangrumą. Šios ląstelės skatina patį organizmą atstatyti tą vietą, kurioje yra sumažėjęs stangrumas ir atsiranda raukšlių.

Kamieninių ląstelių persodinimo  procedūra

SVF procedūra atliekama su minimalia chirurginę intervencija, paimamas paciento riebalinis audinys,  iš šio paimto riebalinio audinio yra  išgaunamas sterilus individualių kamieninių ląstelių preparatas. Steriliu švirkštu jis suleidžiamas į problemines veido vietas. Kamieninėm ląstelėm galima visoms iš karto pasinaudoti arba dalį jų užšaldyti ateičiai, paciento riebalinis audinys yra saugomas audinių banko laboratorijoje, specialioje azoto talpykloje. Po šios procedūros oda tampa lygesnė, pagerėja pati odos būklė, kamieninių ląstelių persodinimo procedūros poveikis yra ilgalaikis ir rezultatai išlieka ilgiau nei 12 mėn.

Antakių pakėlimas

Antakių pakėlimas yra atliekamas tada, kai pasimato pirmieji senėjimo požymiai. Ši procedūra dažnai atliekama kartu su kaktos raukšlių lyginimu, šios operacijos prireikia žmonėms, kurie yra labai emocionalus ir mimiški, nes kaktos raumenys nuolat dirba, šių žmonių nuotaikos, visi išgyvenimai ir emocijos  atsispindi veide. Pakėlus antakius, veidas atjaunėja ir atrodo ne toks pavargęs kaip anksčiau.

Lūpų putlinimas

Lūpų putlinimas atliekamas tada, kai žmogus nėra patenkintas jų forma, nori turėti putlesnes lūpas. Ši procedūra atliekama  ne tik dėl senatvinių pakitimų, bet ir tada, kai žmogus iš prigimties turi labai siauras lūpas ir pageidauja  jas pastorinti. Lūpų korekcija šiandien yra viena dažniauniausių procedūrų ir atliekama įvairaus amžiaus pacientams.

Paslaugų kainos

Plastinės operacijos ar procedūros kainą nustatyti yra  labai sunku. Tai priklauso nuo pacientui reikalingų korekcijų, kurios aptariamos konsultacijos metu, individualiai.