sanariu-skausmo-mazinimas

Sąnarių skausmai įveikiami be vaistų? Mokslas tai gali!

Sąnarių skausmai yra vieni dažniausiai žmones kankinančių skausmų. Problema, kad jie yra ne tik ūmūs, tačiau ir lėtiniai, kadangi atsiradus problemai daugelis žmonių neskuba jos gydyti. To rezultatas yra kankinantis skausmas, kuris dažniausiai juntamas reguliariai.

Suprantama, kad niekas nenori nuolatos gerti vaistų, nes tai apsunkina virškinimo sistemą, taip pat, gadina kepenis. Klausiate, o ką daryti tokiu atveju? Puiki galimybė – kojos įtvaras, kuris kainuoja gana mažai, tačiau sėkmingai padeda susitvarkyti su nemaloniu skausmu.

O kas dar?

  • Pasikartosime, kad vienas geriausių pasirinkimų yra kokybiški įtvarai, kurie stabilioje pozicijose laiko sąnarius, kremzles ir taip užtikrina skausmo mažinimą. Žinoma, tuo pačiu prasideda gijimo procesas, kuris dažniausiai derinamas kartu su gydytojo paskirtais medikamentais ir fizioterapija. Svarbiausia, kad įtvaras turi būti nešiojamas kasdien.
  • Taip pat sąnarių skausmams mažinti labai puikiai pasitarnauja medus, iš kurio dažniausiai gaminami įvairūs kompresai. Žinoma, galima diskutuoti, ar homeopatinė medicina yra naudinga, tačiau pabandyti – verta. Meduje yra priešuždegiminių savybių, kurios mažina skausmus.
  • Taip pat reikia nepamiršti skaudamam sąnariui suteikti kuo daugiau poilsio. Pavyzdžiui, žmonėms gana dažnai skauda kelius, tačiau jie ignoruoja skausmus ir toliau dirba. Tai vienareikšmiškai blogina situaciją ir skausmai bus tik didesni.
  • Skausmo mažinimui dažnai naudojami ir įvairūs spiritiniai gėrimai. Jie taip pat dažniausiai parduodami ‘močiučių‘, kurios pavasarį renka pienių žiedus ir juos užpila degtine. Nors samba mistiškai, tačiau daugelis tikina, kad šis antpilas derinamas su įtvaru padeda pasiekti labai gerų rezultatų.
  • Sąnarių skausmus labai didina ir nutukimas. Jeigu matyti, kad Jūsų svoris yra per didelis, tokiu atveju pirmiausia reikia pradėti jį mažinti. Žinoma, tik mityba, kadangi fiziniu aktyvumu galite dar labiau apsunkinti raumenis, sąnarius ir nuo to skausmas taps tik didesnis.

Nors viskas kainuoja, tačiau išbandę mūsų išvardytus būdus sumokėsite mažiau nei visą gyvenimą vartojant vaistus. Juolab, išvengsite tam tikrų organų deformacijos, galiausiai, nebejausite nemalonaus sąnarių skausmo.