Kainos skaičiuoklė

Kaip apskaičiuoti siuntos kainą į užsienį?

Siunčiant siuntas į užsienį vienas aktualiausių rodiklių yra siuntos kaina. Visiškai nesvarbu, ar tai vienkartinis siuntinys giminaičiui, ar periodiški įmonės siuntiniai užsienio partneriams, visuomet norima gauti kokybiškas siuntimo paslaugas už prieinamą kainą. Daugumos siuntų paslaugas teikiančių įmonių internetinėse svetainėse yra kainos skaičiuoklė, į kurią įrašę atitinkamus duomenis, galite matyti siuntos kainą. Aptarkime, kas lemia siuntos į užsienį kainą.

  • Siuntėjo ir gavėjo adresas

Atstumas tarp siuntos siuntėjo ir gavėjo yra esminis rodiklis, nuo kurio priklauso kaina. Kuo didesnis siuntos gabenimo atstumas, tuo bus didesnė kaina.

  • Siuntinio pakuotė

Norėdami sužinoti siuntinio kainą taip pat turėsite nurodyti siuntinio pakuotę. Tai gali būti vokas, dėžė ar paletė. Taip pat kaina priklauso nuo to, ar pakuosite siuntinį patys ar pasinaudosite kurjerių pakavimo paslaugomis.

  • Siuntinio matmenys

Siuntinio pakuotės ilgis, plotis ir aukštis taip pat lemia kainą. Kuo didesni siuntos matmenys, tuo didesnė bus siuntos pristatymo kaina.

  • Siuntos svoris

Siuntos svoris taip pat vienas iš pagrindinių rodiklių, nuo kurio priklauso siuntos kaina.

  • Papildomi rodikliai

Galimi papildomi siuntos kaštai priklauso nuo konkrečios siuntos pristatymo paslaugas teikiančios įmonės. Todėl norėdami pasirinkti priimtiniausią kainą, palyginkite skirtingų bendrovių įkainius. Atkreipkite dėmesį, kokios papildomos paslaugos įskaičiuotos ar neįskaičiuotos į kainą. Pavyzdžiui, ar į kainą įeina siuntų draudimas, reikiamų dokumentų išdavimas ir pan.

Siuntos kainos į užsienį apskaičiavimas yra aiškus ir paprastas. Žinodami pagrindinius duomenis apie savo siuntą, sužinoti kainą galite internetinėje siuntos paslaugų įmonės svetainėje. Kalbant apie siuntų pristatymo terminus, dauguma bendrovių siūlo kelis galimus pasirinkimus. Tad esant reikalui skubiai pristatyti siuntą gavėjui, galite pasinaudoti ir express siuntos pristatymu.

Daugiau skaitykite www.siuskpigiau.lt