Originalūs kvepalai

Lengva apsirikti, kokie yra originalūs kvepalai?

Galbūt ne kartą yra tekę susidurti su situacija, kai pirkdami kvepalus sudvejojate ar perkate išties originalų ir kokybišką gaminį. Ypatingai kai neretai atsiranda galimybė įsigyti mėgstaus kvepalus už žymiai mažesnę kainą. Žinokite, kad ženkliai mažesnė kaina yra tik vienas iš apgavystės būdų kažkam uždirbti ir pasipelnyti iš jūsų patiklumo. Būdų kaip apsirikti ir sudvejoti renkantis kvepalus yra ne vienas.

Kaip jau minėta, itin žema kvepalų kaina yra vienas iš rodiklių, kad galbūt rankose laikote ne originalius kvepalus ar jų pakuotę. Kokybiška prekė dažniausiai turi būti tikrinama laboratorijose, taip pat žymiems prekės vardams yra kuriamos milžiniškos reklamos, kurios yra vienas iš rodiklių, kad produkto kaina yra prieinama daugumai pirkėjų, tačiau nėra ženkliai žymesnė, nuo kitų populiarių ar žinomų kvepalų kainų.

Originalūs kvepalai visada turės ir jam priklausiančius sertifikatus. Jie dažniausiai randami kvepalų pakuotėse ar neretai būna informacinio pobūdžio knygelės  kabinamos ant pačio buteliuko. Gerai žinomi laboratorijų ar tarptautiniai testavimo pavadinimai taip pat visada pateikiami ant kvepalų pakuotės ar pačio buteliuko, pateikiant kaip prekės pridėtinę vertę.

Kvepalų pakuotė dar vienas dažniausiai svarbus, bet lengvai suklastojamas būdas, kuris apsunkina galimybes atpažinti originalą nuo nekokybiškų kvepalų perdirbinio. Kaip išties atrodo kvepalų pakuotė visada galima pasitikrinti oficialiose gamintojo internetinėse svetainėse, reklamos tiek vaizdinės, tiek spausdintinės, taip pat perteikia esminę informaciją kaip turėtų atrodyti orginalaus gaminio pakuotė. Jeigu buteliuko linkiai, atspalviai nors kažkiek sukelia abejonių, tubūt jūs neklystate ir prieš akis suklastota prekė. Gamintojai kuria produkciją masinei rinkai, tad tiek pakuotės, tiek buteliukai yra gaminami didžiuliais kiekiais, o brokuotos pakuotės nepatenka į parduotuvių lentynes, vengiant pirkėjų nepasitenkinimo, skundų dėl kokybės, ypač tų, kurie prekę įsigija jau ne pirmą kartą.

Kvepaluose užduodžiamų komponentų stiprumas, pačių kvepalų spalva ar atspalviai taip pat gali išduoti, jog kvepalai yra bandomi suklastoti.

Taigi, yra ne vienas būdas kaip šiais laikais bandoma suklastuoti kokybiškas ir puikiai žinomas prekes. Taip pat yra keletas kertinių būdų į ką atkreipti dėmesį renkantis kvepalus, norint kvėpintis originaliais ir kokybiškais kvepalais.