e-draudimas

Ketinate studijuoti užsienyje? Pasirūpinkite draudimu

Į draudimą visi žmonės žiūri labai skirtingi. Kol vieni galvoja, kad tai geriausia galimybė galinti padėti atsitikus nelaimei stabiliai stovėti ant kojų, tuo tarpu kiti tikina, kad tai paprasčiausias pinigų plovimas ir neverta investuoti ten, kur galima sutaupyti. E-draudimas paskutiniu metu tapo itin dažnai pasirenkamas, kadangi žmonės labai džiaugiasi, jog neišėję iš namų apsidrausti save, namo namus, transporto priemones ir panašiai. Šiuo metu draudimas siūlomas skirtingose sferose ir tai padeda jaustis saugiu kiekviename žingsnyje. Juolab, siūlomi kompleksiškai draudimai, kurie tuo pačiu padeda ir sutaupyti, o tai yra tikrai aktualu kiekvienam studentui, kad ir kokio amžiaus jis būtų.

Jei nusprendėte studijuoti užsienyje geriausia draudimu pasirūpinti dar prieš kelionę, tačiau jei pamiršote — ne bėda, draustis galite ir internetu.

Draudimo privalumai: kodėl būtina drausti(s)?

E-draudimas padės kur kas drąsiau jaustis nepriklausomai nuo to, koks yra Jūsų gyvenimo būdas. Draudimas turi daug privalumų ir ne tik brandūs žmonės tai supranta, bet ir vis daugiau jaunų žmonių, studentų tuos privalumus atranda bei jais pasinaudoja.

1. KASKO draudimas padeda išvengti net ir pačių mažiausių išlaidų už transporto priemonės sugadinimą, pavyzdžiui subraižymą.

2. Kelionių draudimas padės Jums atostogų, studijų užsienyje metu jaustis saugiai, kadangi iškilus sveikatos nesklandumas visos išlaidos bus padengtos Jūsų kelionių draudiko.

3. Taip pat verta apdrausti ir namus, kadangi niekada negalite būti tikras, ar kurią dieną plėšikai nesugalvos užsukti į Jūsų namus. Jei nuomojatės butą pasinaudokite būsto draudimu.

4. Žinoma, vertingas ir konkrečių daiktų draudimas tokiu atveju, jeigu turite sau brangius daiktus. Juk jie nebūtinai turi turėti materialinę vertę. Dažnai svarbiausia yra tai, kad vertingiausia širdžiai.

5. Galiausiai, gyvybės draudimas leis atsitikus kokiai nors nelaimei nepergyventi dėl pinigų, kadangi draudimas padengs visas išlaidas. Tuomet galėsite susikoncentruoti ties gijimu, o ne galvojimu iš kur gauti pinigų.

Dėl itin plataus skirtingų įmonių pasirinkimo – labai svarbu palyginti kuo daugiau variantų, kad atrastas pilnai patenkintų poreikius. Vietoj to, kad keliose skirtingose įmonėse naudotumėte draudimo paslaugomis – siūlome Jums dirbti tik su viena įmone, kuri teikia platų skirtingų paslaugų pasirinkimą. Pradėkime nuo paprasčiausio auto draudimo ir keliaukime iki gyvybės draudimo, kuris leidžia kur kas ramiau jaustis ir kiekvieną žingsnį dėti tvirtai ant žemės.

E-draudimas — apsauga, kurios niekada nebūna per daug.

Daugiau informacijos rasite: https://draudimas.ld.lt/draudimas-internetu