kiek-kainuoja-masinos-draudimas-internetu

Kiek kainuoja mašinos draudimas internetu?

Visi turintys nuosavą transporto priemonę žino, kad gali ją drausti tik privalomuoju draudimu arba gali papildomai pasinaudoti ir KASKO draudimu. Žinoma, papildomas draudimas Jums ir kainuos papildomai, tačiau bet koks transporto priemonės sugadinimas atsiperka. Kiek kainuoja mašinos draudimas internetu?

Viskas priklauso nuo to, kokio tipo draudimą planuojate pasirinkti, kiek metų vairuojate, kokia yra Jūsų transporto priemonė ir įvertinus kitus veiksnius, kurie gali nulemti draudimo kainą. Žinoma, neseniai teises išsilaikiusiems moksleiviams ar studentams, kurie neturi stažo, draudimo kaina automatiškai kyla.

Kadangi KASKO draudimas teikiamas daugelio skirtingų įmonių – labai naudinga palyginti skirtingus variantus, kad atrastas pilnai patenkintų poreikius ir Jūs jaustumėtės kur kas drąsiau.

Kiek kainuoja mašinos draudimas internetu? Viskas remiasi į tai, kokio tipo draudimą planuojate pasirinkti. Juk galima atrasti tiek labai paprastus, kurie apdraudžia tik nuo avarijų ir tokius, kurie leidžia labai platų papildomų draudimų pasirinkimą visiems, kurie nori būdami už vairo jaustis saugiai.

Papildomas draudimas – galimybė būti apsaugotam kiekviename kilometre, kadangi KASKO apdraudžia nuo visko!

1. Jeigu bus pavogta Jūsų mašina arba kokios nors jos dalis.

2. Jeigu vandalai sugadins Jūsų transporto priemonę.

3. Jeigu pats įbrėšite ir tokiu atveju norėsite, kad būtų padengtos dažymo išlaidos.

4. Jeigu gamtos stichijos sugadins Jūsų transporto priemonę.

5. Jeigu pakliūsite į avariją ir Jūsų transporto priemonę bus sugadinta.

Svarbiausia, kad šis draudimas apsaugo nuo visko, tad leidžia kur kas drąsiau jaustis būnant kelių eismo dalyviu. Žinoma, šis papildomas draudimas kainuoja daugiau nei privalomasis. Kai kuriems asmenims atrodo, kad kainuoja ženkliai per daug, todėl jie paprasčiausiai atsiriboja nuo galimybės apsidrausti. Tačiau čia ir reikia susidėlioti pliusus ir minusus, kurie gali padėti įvertinti, kiek verta Jūsų transporto priemonė ir kiek ji būdu verta tokiu atveju, jeigu jai kas nors atsitiktų. Kiek kainuoja mašinos draudimas internetu? Viskas priklauso nuo to, kokio tipo draudimą planuojate pasirinkti. Svarbiausia yra neskubėti ir apžiūrėti kuo daugiau pasiūlymų. Juk perkant kompleksinius draudimus visada gausite daugiau, o sumokėsite kur kas mažiau.

Daugiau apie automobilio draudimą galite skaityti: https://draudimas.ld.lt/draudimas-internetu