Jauna moteris

Japonų mokslininkų išrastas jaunystės eliksyras

Tokia jau yra žmogaus prigimtis ir jis visuomet norės to, ko negali gauti. Todėl kai pradeda ryškėti pirmieji senatvės požymiai, žmogus visais galimais būdais bando juos užmaskuoti. Tuomet, kai esame jauni, daug apie tai nesusimąstome, o kai ateina metas, pradedame vertinti paprastus, neįkainojamus dalykus. O kas, jei jaunystės serumas jau išrastas, tik šių dienų visuomenėje jį galima rasti kitu pavadinimu ? Dr. Ohhira ištobulino produktus sąnariams, odai, veidui ir visam kūnui.

Hialurono rūgštis. Ši medžiaga estetiniais bei medicininiais tikslais pradėta naudoti dar visai neseniai, bet jau dabar daugelis veido priežiūros priemonių puikuojasi užrašu apie sudėtyje esančią hialurono rūgštį. Galimas naudojimas tiesiai ant odos, bet galima ir gerti kaip maisto papildą, tuomet preparatas pasiekia visą odą, net tik tuos plotus, kur tepate. Hialuronas paskirsto vandenį organizmo audiniams. Senstant mažėja natūrali hialurono koncentracija, todėl ryškėja senėjimo žymės. Gerai, kad šis preparatas gali būti susintetinamas laboratorijos sąlygomis ir vartojamas kaip maisto papildas.

Hidrolizuotas kolagenas. Tai yra pagrindinė medžiaga, suteikianti odai bei kitiems audiniams standumo bei tamprumo. Jis taip pat atsakingas už sąnarių paslankumą, nes kremzlės ir sąveikaujantys paviršiai yra iš kolageno. Šis papildas ypač svarbus sportuojantiems, kurie kelia didelius svorius arba užsiima ištvermės reikalaujančiu sportu. Pastebima, kad sulaukus maždaug 25 metų pradeda mažėti kolageno gamyba, todėl oda pradeda prarasti gerą išvaizdą. Senėjimo procesą dar gali paspartinti rūkymas, nešvarus oras, stresas, miego trūkumas. Teigiama, kad kremuose naudojamas kolagenas nesugeba įsiskverbti į reikiamas odos vietas ir daug efektyviau yra gerti kolageno papildus.

Probiotikai. Nors probiotikai nėra tiesiogiai susiję su lygesne oda ar geresne išvaizda, bet jie gali lemti daug geresnę savijautą. Probiotikai susideda iš natūralių mikroorganizmų, o jų nauda labiausiai jaučiama žarnynui, burnos higienai, imunitetui. Probiotikai dažniausiai naudojami po antibiotikų vartojimo, bet ne tik tuomet verta juos vartoti. Šie papildai tinka bet kokio amžiaus žmonėms.

Vartodami aptartus papildus tikrai galite nukelti senatvės požymius ženkliai į ateitį. Žinoma, ne vien papildai daro stebuklus, bet turite kreipti dėmesį ir į kokybišką poilsį, subalansuotą mitybą ir pakankamą fizinį aktyvumą.