Mėgstamiausi gyvūnų lavinamieji žaislai

Žaisti ir mėgautis gyvenimu yra pagrindiniai rodikliai, kuriais vadovaujasi augintiniai, kuriuos turime namuose. Visiems patinka matyti savo katę ir šunį laimingus, dėl to šeimininkai stengiasi suteikti tik geriausias sąlygas. Tai padaryti nėra sunku, nes yra naujos technologijos, kurių pagalba galima matyti, ko reikia gyvūnui. Tai nuspręsti padėti gali ir veterinaras, ir kitas tokį gyvūną turintis asmuo, gyvūnų parduotuvės darbuotojas, tačiau jei norite patys spręsti, ko reikia gyvūnams, galite apsilankyti elektroninėje parduotuvėje ir rasti aprašus, kurie nurodo, kokiems gyvūnams yra tinkamos prekės ar maisto produktai. Norint palepinti namuose turimą katę, dažniausiai renkamės skanėstus ir šlapią maistą, tačiau nereikia pamiršti ir žaislų, kurie yra būtini katėms, visiškai nesvarbu, ar tai jauna katė, kuri ką tik gimusi, ar jau sena katė, kuriai patinka tinginiauti. Pasirinkti tinkamus žaislus nėra sunku, tačiau jų yra tikrai labai daug.

KOKS ŽAISLAS LABIAUSIAI PATIKS MANO KATEI?

Kiekviena katė yra skirtinga, dėl to dažniausiai jai patinka skirtingas maistas, žaislai, guolis ar net namų vieta, tačiau žaislai patinka visoms katėms, nes jos mėgsta išdykauti. Jei katė yra naminė, ji būtinai turi turėti skirtingų rūšių žaislų, jog jie padėtų lavinti gyvūno gudrumą, gynybos įgūdžius. “Alphazoo” žaislai katėms siūlo Jums didelį prekių asortimentą:

  • Katėms itin patinkantis žaislas yra lazeris, kurio pagalba galėsite žaisti su savo augintiniu. Lazerio pagalba galite šviesti į tam tikrą objektą, katė lazerio šviesą gaudys ir taip galės žaisti ir lavinti savo ištvermę, greitį, pastabumą. 
  • Kitas puikus žaislas, kuris patinka katėms yra tunelis, kuriuo galima keliauti ar jame žaisti. Žaislas skatina žaisti, o viduje esanti danga primena guolį, dėl to katinas ten gali ir gulėti.
  • Yra daugybė interaktyvių žaislų su drugeliais ar pelėmis, kurie padeda lavinti savo gyvuliškus instinktus. Tai kačių mėgstamiausias žaislas.
  • Taip pat daugybė kamuoliukų, kuriais lavinimas vikrumas ir greitumas.

Tik pats gyvūnas gali išsirinkti, koks žaislas jam patinka labiausiai, dėl to turite stebėti savo augintinį ir pirkti tuos žaislus, kuri patinka ir tinka būtent jam.

Jei Jūs auginate namuose ne katę, o šunį, būtinai išbandykite vitaminus šunims. Tai ne tik padės Jūsų gyvūno plaukams ir odai, bet ir suteiks pilnavertiškumo jo mitybai, šuo geriau jausis, bus žvalesnis ir vikresnis, atsparesnis ligoms.