Smakro korekcijos privalumai ir trūkumai ir kas yra biorevitalizacija?

Natūralu, jog kiekvienas norime turėti pačią gražiausią išvaizdą, tačiau kartais nutinka taip, jog su kai kuriais savo trūkumais susidraugauti neišeina. Ką tuomet daryti, jei jaučiame nuolatinį nepasitenkinimą savo išvaizda? Tuomet reikia kreiptis į profesionalus, kurie savo darbą išmano geriausiai ir padės pasirūpinti Jūsų išvaizda. Viena iš labai populiarių Grožio Akademijos procedūrų yra smakro korekcija. Aptarkime, kodėl žmonės renkasi šią procedūrą, bei jos minusus ir pliusus.

Žmonės smakro korekciją renkasi dėl to, nes nepasitiki savo išvaizda, jiems negraži jų veido forma, veidas atrodo nesimetriškai dėl neišsivysčiusio, per mažo smakro. Taip pat dažnai žmonės nepatenkinti smakru, nes yra problemos su žandikauliu, jas gali padėti išspręsti ir breketai. Smakro operacija gali padėti pasijusti gerai ir vėl, tačiau operacija turi savų pliusų ir minusų, kuriuos aptarsime.

KODĖL VERTA RINKTIS SMAKRO KOREKCIJĄ IMPLANTU IR KOKIE JOS MINUSAI?

  • Pirmasis ir pats svarbiausias pliusas – galėsite pasitikėti savimi, nejausite nepasitenkinimo savo išvaizda.
  • Operacija nėra skausminga, prižiūri geriausi daktarai, dėl to nėra baisu.
  • Pjūvio randas nedidelis, plonas, smakro apačioje, todėl praktiškai nepastebimas..
  • Rezultatas matomas iš karto po operacijos, tačiau galutinis rezultatas susiformuoja po kelių mėnesių.
  • Po operacijos kurį laiką negalima miegoti ir gulėti kitaip, nei ant nugaros.
  • Atrodysite nepriekaištingai ir visiškai pasitikėsite savimi.

Jei norite savo veidą dar labiau palepinti ir matyti dar geresnius rezultatus išbandykite biorevitalizaciją, apie kurią galite plačiau pasiskaityti r ja pasidomėti būtent čia:  https://grozioakademija.lt/paslauga/biorevitalizacija/. Šios procedūros metu pažeidžiamas viršutinis odos sluoksnis, primaitinamas įvairiomis medžiagomis, kurios kovoja su senėjimu, stangrina ir gražina odą. Ši procedūra atliekama įvairiose veido srityse ir tinka tiek jaunam, tiek senam.