Revit software

Inžinerinės programos šiuolaikiniam verslui

Šiais laikais inžinerijos sritis yra labai pažengusi. Ne tik todėl, kad žmonės domisi, skaito ir tuo pačiu atranda naujus metodus, kurie padeda džiaugtis ir našesniais rezultatas, tačiau ir dėl programinių įrangų, kurios padeda darbus atlikti ne tik kur kas greičiau, tačiau ir tiksliau bei paprasčiau.

Aptarsime kelias įrangas, kurios šiuo metu dažniausiai naudojamos inžinierių.

AutoCAD

AutoCAD yra „Autodesk” įmonės kuriama grafinė projektavimo sistema, kuri padeda sukurti sudėtingiausius projektus, kurie garantuoja ne tik greitus idėjos įgyvendinimus, tačiau taip pat ir palengvina darbus, užtikrina sistemingumą. Sistema yra pusiau automatizuota, tad tai dar labiau palengvina darbus inžinieriams. Suprojektuoti net ir labai sudėtingas dvimates bei trimates sistemas, projektus – paprasta kaip niekada.

Autodesk Revit

Autodesk Revit software yra dar vienas inžinerinis sprendimas tiems, kurie nori kur kas paprasčiau ir greičiau sukurti projektus architektūriniams objektams, kraštovaizdžio projektams, žinoma, konstrukcijomis ir t.t. Statybų sektoriuje tai yra nepamainomas pasirinkimas darbų atlikimui. Programinė įranga sukurta 1997-ais metais ir nuo to laiko aktyviai tobulinama.

Inventor

„Autodesk” įmonės produktas Inventor – geras pasirinkimas projektuojant konstrukcijas, kadangi 3D modeliai kuriami ne tik greitai, tačiau ir paprastai, pasiekiamas maksimalus tikslumas. Valdymas paprastas, kataloge – daug elementų skirtingiems projektams.

3ds Max

3ds Max yra įranga, kuri padeda inžinieriams skirti inovatyviai atrodančius 3D projektus. Ne tik statybose, tačiau ji plačiai naudojama ir žaidimų sferoje, kuriant animacijas ir t.t. Ši programa padeda išgauti ypač vizualiai patrauklų rezultatą, tad tai puikus pasirinkimas projektų pristatymu klientams.

SEMA programos

Galiausiai, šiuolaikiniams inžinieriams taip pat reikalingos ir SEMA siūlomos programos, kurios naudojamos tiek medinių, tiek metalinių konstrukcijų gamyboje. Vėlgi, vertinamos dėl tikslumo ir tuo pačiu detalumo, nes tai padeda sukurti ne tik saugias, tačiau ir pigiau kainuojančias konstrukcijas. Plati duomenų bazė suteikia galimybę naudotis detalėmis, grafiniai elementais, kurie nuolatos pildomi.

Inžinerinės programos šiuolaikiniam verslui padeda sutaupyti daug laiko ir net pinigų, kadangi tiksliai sukurtas projektas padės žingsnis po žingsnio apgalvotai jį realizuoti.