jauki-aplinka-darbe

Jauki ir tinkama aplinka darbe sukuria norą į ją sugrįžti

Aplinka, tai vieta kurioje praleidžiame daug laiko, dėl to norime, kad mūsų aplinka visuomet būtų tvarkinga ir graži, tinkama darbui ir poilsiui. Žinoma, namų išvaizda pasirūpiname patys, tačiau kaip yra su darbo? Juk darbe praleidžiame tiek daug laiko ir dažnai norime, kad ten būtų nepriekaištinga. Norite sutaupyti įrengdami biurą? Dizaineriai sako, kad nebūtina persivežti senų baldų, yra ir kitų būdų.

Kaip sutaupyti įrengiant ar renovuojant biurą?

Įrengiant biurą, vienas iš dažniausiai pasitaikančių būdų sutaupyti įmonėms yra naudoti senus baldus, derinti juos su naujais ir pirkti tik neišvengiamiems poreikiams. Tačiau po keletos metų toks biuras atrodo eklektiškas ir neorganizuotas, jau nekalbant apie geresnes kėdes ar gražesnius stalus dalijančius darbuotojus. Norėdami sutaupyti, investuokite mažiau, bet į ergonomiškus, daugiafunkcinius baldus ir rinkitės asketišką aplinką.

Jei biudžetas biurui įrengti ribotas – verčiau rinktis mažiau, bet kokybiškiau. Darbo aplinkoje svarbu darna ir tvarka. Palyginti su perpildyta atmosfera, asketiška atmosfera labiau tinka biure, todėl, jei negalite iškart įrengti vietos pagal savo norus, geriau pirkti mažiau daiktų. Biuro vidus – įmonės veidas. Neskoningų interjero ir spalvų schemų kūrimas gali perteikti darbuotojams ir įmonės svečiams tam tikras emocijas, požiūrį ir žinutes. Tuo pat metu netvarka sukuria painiavos ir chaoso įspūdį ir siunčia atitinkamus pranešimus atvykstantiems klientams ir specialistams, kurie atvyksta į pokalbius.

Taupant interjerui verta apsvarstyti, į ką verta investuoti ir kur išlaidas galima sumažinti

Planuojant steigti ar atnaujinti biurą, pagrindinis dėmesys turėtų būti skiriamas tam, kur žmonės praleidžia daugiausiai laiko – savo darbo vietai. Todėl pirmiausia turėtumėte suplanuoti kiekvienam darbuotojui ergonomišką darbo vietą ir čia išsirinkti specialius biuro baldus. Šio tipo baldai-stalai su reguliuojamu aukščiu, kėdės su reguliuojamu sėdynių gyliu turi ilgalaikę garantiją, todėl ilgainiui padeda sutaupyti pinigų. Be to, darbuotojai jaučiasi gerai ergonomiškoje darbo vietoje.

Skandinavijos gamintojų naudoti biuro stalai. Švedijos, Suomijos, Norvegijos biuro baldų gamybos kompanijos pirmauja Europoje, jų gaminamų biuro stalų kokybė yra puiki, todėl jie yra itin ilgaamžiai. Mes restauruojame naudotus pakeliamus elektra reguliuojamo aukščio ir nepakeliamus biuro stalus ir suteikiame jiems antrą gyvenimą, taip prisidedame prie perteklinio vartojimo mažinimo ir pasaulio resursų taupymo bei gamtos tausojimo. Iš plataus biuro stalų asortimento tikrai išsirinksite pakeliamą elektra reguliuojamo aukščio ar nepakeliamą stalą savo biurui. Jeigu nežinote, kuris stalas Jums tinkamiausias, susisiekite su mūsų konsultantais, kurie patars ir padės išsirinkti Jums tinkamiausią variantą. Norimus baldus rasite čia: https://www.ofisasprabangiai.lt/