Modernios muzikos studija – visiems norintiems išmokti vokalo ar groti instrumentu

Nori išmokti groti išsvajotu muzikos instrumentu? Tai ne problema bet kokio amžiaus žmogui. Modernioje muzikos studijoje profesionalūs mokytojai taikydami JAV ir Jungtinės Karalystės išpuoselėtus metodus pasiruošę išmokinti groti bet kokiu pasirinktu instrumentu. O pasirinkę vokalo pamokas išlavins savo balsą, dainavimo įgūdžius.

10 profesionalių mokytojų pasiruošę išmokinti muzikos entuziastus groti tokiais instrumentais kaip: gitara, būgnai, saksofonas, pianinas bei natūraliu instrumentu – vokalu. Mokomos muzikos stiliai susipynę tarp klasikinio, roko, bliuzo, pop ir džiazo, todėl savo mėgstamą muziką ras kiekvienas. Pamokų metu mokinama ne tik akordų grojimo, bet ir akomponavimo bei kūrybiškos improvizacijos.

Remiantis profesionalia patirtimi ir žiniomis, rengiamos nedidelės mokinių grupelės tam, kad mokytojo dėmesys galėtų būti sutelktas ties kiekvienu mokiniu individualiai. Taip užtikrinamas kokybiškas ir individualus mokymas, kurio metu dirbama su kiekvienu studentu atskirai.

Taigi nelaukite ir kreipkitės! Moderni Muzikos Studija pasiruošusi padėti bet kokiais muzikiniais klausimais, nuo instrumento pasirinkimo ir konsultacijos iki išsamių pamokų.