Spintos virtuvei

Spinta su slenkančia sistema– inovacija Jūsų virtuvei

Spinta virtuvėje skamba kaip egzotiškas ir labai netradicinis variantas, tačiau šiuo metu gausu naujai suprojektuotų gyvenamųjų patalpų, kuriose virtuvė yra sujungiama su bendra kambario erdve. Tokiu būdu vizualiai padidinama net ir mažesnės kvadratūros erdvė ir lieka kur kas daugiau vietos ne tik patogiam gyvenimui, bet ir Jūsų fantazijai.
Vienas iš variantų paversti savo kambarį jaukiu ir talpiu – spintos su slenkančia sistema. Ši technologija leidžia spintą įrengti bet kuriame kambaryje, kadangi jas paprasta ir patogu įmontuoti į nišą, o visos konstrukcijos yra pritaikomos pagal konkrečius išmatavus. Toks sprendimas suteiks galimybę išnaudoti kiekvieną gyvenamojo ploto centimetrą ir esant reikalui padės paslėpti akį traukiančius defektus. Spintos duris papildomai galima dekoruoti stiklu, veidrodžiu, o galbūt sugalvoti ką nors iki šiol neregėto.
Tokio modelio spintos gali pasiūlyti platų spalvų ir medžiagų asortimentų, tačiau reikėtų atkreipti dėmesį ir į bendrą viso gyvenamojo kambario dizainą. Patariam rinktis tokias tekstūras, kurios bent keliais aspektais būtų panašios į Jūsų virtuvės baldus ar gyvenamąją zoną – kuo labiau jas pavyks suderinti, tuo daugiau šansų, jog pavyks išlaikyti bendrą namų harmoniją.
Priklausomai nuo Jūsų turimo biudžeto, galimi įvairūs stilistiniai sprendimai, tačiau vis dėl to svarbiausia, jog spintos būtų pagamintos iš patvarių medžiagų ir savo kaina atitiktų kokybę – tokiu būdu bus galima sutaupyti papildomų lėšų ir džiaugtis funkcionalia spinta, kuri gali tapti vienu pagrindinių kambario akcentų.
Nepriklausomai nuo to, kuriame mieste – Vilniuje, Kaune, Druskininkuose ar Jurbarke gyvenate, spinta su slenkančia sistema gali atsirasti ir Jūsų namuose. Tereikia surasti ar neišnaudotą angą ar nišą, apgalvoti dizainą ir keliauti pas užsakovus papasakoti savo idėjų – tuomet beliks sugalvoti, ką šioje spintoje norėsite laikyti.