flexit-drink-papildai

Ką apie papildus kalba medicinos mokslo ekspertai?

Nerasime nei vieno, kuris nenorėtų sveikai bei laimingai nugyventi ilgo gyvenimo, o taip pat – ko gero, nebus ir tokių, kurie nenorėtų džiaugtis tobulomis kūno linijomis ir puikiai jaustis. Būtent todėl maisto pildai yra viena populiariausių temų, juk būtent iš jų tikimąsi tiek daug: ir, kad imunitetą sustiprins; ir, kad sumažins tam tikrų ligų tikimybę; ir, kad padės pasiekti geresnių rezultatų sporto metu ir pan. Ir visa tai – tiesa, tačiau taip pat nereikėtų pamiršti ir medicinos mokslo ekspertų, kurie mums siunčia keletą svarbių žinių, susijusių su maisto papildais. Taigi, į ką atkreipti dėmesį siūlo šie specialistai? 

Kiek ir kokių maisto papildų vartoti, būtina apskaičiuoti individualiai

Viena svarbiausių žinių, kurią mums visiems siunčia medicinos mokslo ekspertai, yra ta, kad kiekvieno žmogaus situacija, poreikiai ir tikslai yra skirtingi, tad ir tai, kiek ir kokių maisto papildų turėtų būti vartojama, galima sužinoti tik pasitelkus individualius skaičiavimus. Svarbu atsakingai ir tiksliai įvertinti, koks yra žmogaus svoris, ūgis, riebalų ar raumenų masė; kokio dažnumo ir intensyvumo yra treniruotės; kokių tikslų siekiama; kokių medžiagų yra gaunama iš maisto ir t.t. Ir tik visa tai įvertinus, galima nustatyti, kiek ir kokių maisto papildų turi gauti konkretus žmogus. Štai, pavyzdžiui, Flexit Drink papildai sąnariams – nors ant jų pakuotės ir rastumėte vartojimo rekomendacijas, nereikia pamiršti, kad jos yra tik bendrinio pobūdžio. Tad būtų geriausia, jei dėl jų vartojimo pasitartumėte su savo mitybos specialistu ar sporto treneriu, kuris, įvertinęs jūsų sąnarių būklę bei jiems tenkantį krūvį, patikslins vartojimo nurodymus. 

Užtikrinkite tinkamas laikymo sąlygas

Medicinos mokslo ekspertai primena mums ir dar vieną svarbų akcentą – ant kiekvienos maisto papildų pakuotės galima rasti nurodymus laikymo sąlygoms ir jų tikrai nereikėtų nuvertinti. Atminkite, kad tik laikydami maisto papildus tokiomis sąlygomis, kokios ir yra nurodytos, užtikrinsite, kad jie išlaikys visas savo savybes iki pat galiojimo pabaigos ir teiks jūsų orgazmui maksimalią naudą.