Logistikos mokslai/studijos: kur studijuoti?

Logistikos mokslai/studijos: kur studijuoti?

Prekybinė veikla visada buvo vienas populiariausių sprendimų, taigi, nieko keista kodėl vis daugiau ir daugiau įmonių bei fizinių asmenų nori vykdyti šią veiklą. Na, o ji dažnu atveju yra neįsivaizduojama ir be pervežimų. Taigi, logistika – taip pat svarbi ir reikalinga sritis. Na, o šios srities specialistų poreikis taip pat bus didelis. Taigi, visi, kurie nori rinktis perspektyvias studijas, turėtų atkreipti dėmesį į logistikos studijas. Taigi, kviečiame apie tai sužinoti daugiau – kur galima studijuoti ir, ko išmokstama šių studijų metu?

Kur galima studijuoti?

Gera žinia ta, kad šias studijas galima rinktis įvairiuose mūsų šalies keistuose bei įvairiose mokymo įstaigose. Taigi, nesvarbu, kokie yra jūsų poreikiai ir lūkesčiai, tikimybė, kad rasite geriausiai sau tinkantį variantą, yra labai didelį. Štai, pavyzdžiui, jeigu jus domina studijos kolegijoje, tai jūs galite rinktis  logistikos studijas Panevėžio kolegijoje arba Kauno kolegijoje. Na, o, jeigu jus domina studijos universitete, tai galite rinktis KTU, MRU ir t.t. 

Ko išmokstama?

Na, o dabar – pats metas pakalbėti ir apie tai, ko studentai išmoksta šių studijų metu. Studijų metu yra mokomasi daug įvairių disciplinų, tokių kaip: tarptautinio verslo aplinka, verslo modeliai ir projektai, verslumas ir inovacijos, logistikos sistemos grandys, transportas logistikos procesuose, ES vidaus rinkos pagrindai, verslo anglų kalba, mikroekonomika ir makroekonomika. Žinoma, taip pat nereikia pamiršti, kad yra atliekama ir ne viena praktika, kurių metu studentai vyksta į įmones ir ten įgauna naujų žinių ir, žinoma, sėkmingai pritaiko  jau turimas. Na,  pabaigai belieka tik pridurti, kad tie, kurie sėkmingai baigia šias studijas, ne tik dirba Lietuvos ar užsienio kompanijose, bet ir taip pat – kuria savo verslą. Daugiau informacijos rasite http://www.kaunogerbuvis.lt/logistika/