Kokios yra taikomos lengvatos studentams?

Kokios yra taikomos lengvatos studentams?

Dauguma žmonių sako, kad studijų laikas yra ypatingas laikas gyvenime. O, ar galėtų būti kitaip? Juk būtent šiam laikui atėjus, dauguma palieka tėvų namus ir išvyksta į kitą miestą. Dar daugiau, taip pat verta akcentuoti ir tai, kad sutinkama daug naujų žmonių. Na, ir, žinoma, negalima pamiršti apčių studijų – kone kiekvieną dieną sužinoma labai daug naujų dalykų. Nesunku pastebėti ir tai, kad prasidėjus šia gyvenimo laikotarpiui, svarbų vaidmenį vaidmenį suvaidina ir finansai. Gera žinia ta, kad studentai gali tikėtis įvairių lengvatų. Na, o ne išimtis yra ir transporto lengvatos. Taigi, kokių šios srities lengvatų gali tikėtis studentas? 

Taigi, visų pirma, verta pasidomėti, kokios lengvatos lauks studentų, jei jie norės naudotis viešuoju transportu. Taigi, jiems bus suteikiamos -80% terminuotiems bei -50% vienkartiniams kelionių bilietams. Jeigu bus planuojama naudotis Lietuvos geležinkelių paslaugomis, tuomet laukia -50% kelionėms Lietuvoje. Na, o tuo atveju, jei planuojama rinktis tarpmiestinius maršrutus, irgi laukia -50% kelionėms Lietuvoje. Taigi, kaip matyti, studentams yra suteikiamos ypač įvairios transporto lengvatos, tad galima iš tiesų nemažai sutaupyti. 

Na, o pabaigai belieka tik pridurti, kad mūsų šalyje studentams yra suteikiamos ne tik transporto lengvatos – įvairios įmonės bei organizacijos neretai vykdo įvairias akcijas, kurių metu irgi studentai turi galimybę prekių bei paslaugų įsigyti pigiau. Bet ir tai – dar ne viskas: renginiai bei pramogos yra dar kelios sritys, kuriose studentai irgi gali tikėtis įvairių nuolaidų. Taigi, jei esate studentas, nuolat domėkitės kokios lengvatos jums gali būti suteiktos, tai – itin puikus būdas sutaupyti. Na, o, jeigu norite rasti dar daugiau įodmių skaitinių, būtinai užsukite į https://buitinetechnika24.lt/category/transporto-priemones/.