Kaip greitai išmokti taisyklingos užsienio kalbos

Yra plačiai paplitęs posakis- jei moki tik vieną kalbą, gyveni tik vieną kartą. Priežasčių kodėl ir kam mes mokomės užsienio kalbų yra begalės, o būdų tam daryti- dar daugiau. Mes norime pateikti Jums keletą patarimų kaip greitai ir taisyklingai išmokti užsienio kalbą.

Išmokite nuo 10 iki 20 pagrindinių žodžių per dieną. Jei esate naujokas užteks 10, jei pažengęs- 20 žodžių ar frazių.

Truputį pažengus mokykitės sakiniais, kurie galėtų būti pavartoti kasdienėje Jūsų kalboje. Šie galėtų skambėti taip- „Laba diena, kaip Jums sekasi?“ ar „Atsiprašau, kiek dabar valandų?“.

Nepamirškite taisyklingo tarimo. Pradžioje Jūsų tariami žodžiai gali skambėti keistai, tačiau po 8-9 kartų viskas turėtų pasikeisti.

Praktikuokitės meninėmis priemonėmis. Kalbos mokėjimui didelę įtaką daro filmų, serialų, žinių žiūrėjimas ar knygų skaitymas, tai netgi motyvuos Jus mokytis kalbos dar intensyviau.

Rašykite tekstus, rašinius, recenzijas. Šitaip mokantis kalbos Jums prireiks profesionalų pagalbos, kadangi svarbu pasitikrinti ar tai padarėte taisyklingai. Mūsų pasiūlymas- pateikti lietuviško teksto vertimą profesionalams ir po to palyginti savo darbą su jų.

Šie patarimai turėtų padėti Jūsų smegenims greičiau įsisavinti kalbą, tačiau reikėtų nepamiršti- kuo intensyviau mokysitės, tuo greičiau Jūsų smegenys įsisavins kalbą. Jums teks susidurti su daug iššūkių, bet tai padarius atsivers platesnis pasaulis.