Gražūs merginos dantys

Kaip vyksta dantų balinimas?

Vien tik norėti baltų dantų neužtenka. Reikia dėti nemažai pastangų, kad pavyktų tokius turėti. Žinoma, kasdieninė burnos higiena tikrai nereikalauja labai daug laiko, juolab, nėra labai sudėtinga, tačiau svarbiausia, kad ji būtų reguliari. Tokiu atveju dantys bus balti, o tuo pačiu ir sveiki.

Baltumui išgauti ir išlaikyti taip pat rekomenduojamas dantų balinimas, kuris atliekamas Juozas.Dental klinikoje. Klientus labai džiugina kainos bei kokybės santykis, reguliariai skelbiamos akcijos, puikūs atsiliepimai. Klinika įsikūrusi Kaune, tad kreipkitės, jeigu norite turėti baltus bei sveikus dantis.

Daugelis žino, kaip dantų balinimas veikia mūsų dantis, tiksliau, kokį rezultatą pavyksta pasiekti. Tačiau ar žinote, kaip atliekamos procedūros? Galbūt sužinojus apsispręsite pasinaudoti paslauga?

Dantų balinimas dažniausiai daromas šiems dviem būdais:

  • Dantų balinimas kapomis.
  • Dantų balinimas lazeriu.

Priklausomai nuo norimo rezultato, laiko, investicijų bei kitų niuansų – siūlome rinktis vieną iš šių efektyvių dantų balinimo būdų. Tačiau kaip kuris atliekamas?

Balinimas kapomis šiuo metu yra vienas dažniausių pasirinkimų. Tiek daug patrauklios kainos, tiek todėl, kad balinant šiuo būdu galima sutaupyti nemažai laiko, kadangi procedūra atliekama namuose.

  • Pirmiausia apsilankykite pas specialistą, kuris įvertins jūsų burnos būklę, pagamins kapas, suteiks rekomendacijas. Kaune yra ne viena tokia klinika.
  • Prieš pradedant balinimą išsivalykite dantis.
  • Į kapas įpurkškite specialaus odontologo Jums duoto gelio.
  • Kapas į burną dėkite nakties metu.
  • Išėmus kapas – išsivalykite dantis.
  • Išplaukite kapas, nusausinkite, paruoškite kitam naudojimui.
  • Dažniausiai reikia iki 10-ies procedūrų, kad būtų matomas rezultatas.

Bet kuriuo atveju – konsultacijos su specialistu labai rekomenduojamos.

Štai balinimas lazeriu atliekamas pas odontologą kabinete, tad gali reikėti apsilankyti daugiau kartų, juolab, paslaugos kaina yra didesnė. Visgi, šis balinimo būdas padeda pasiekti geresnį rezultatą.

Kaune atliekamas lazerinis balinimas gali būti daromas gerinant visų dantų būklę arba tik konkretaus vieno. Pagal poreikius, vėlgi, būtina konsultacija su specialistu, kuris įvertinęs Jūsų burnos ertmę pateiks rekomendacijas ir padės tinkamai pasirinkti bei apsispręsti.