hurom

Įrenginys, padedantis įgyvendinti dietologų valią

Pavargus nuo nuolatinio streso ar nepilnavertės mitybos, būtina šiek tiek sustoti ir atsigręžti į savo sveikatą. Dietologų teigimu, vienas iš pačių efektingiausių būdų vėl pasijusti gerai, atgauti jėgas yra performuoti savo kasdienį maisto racioną. Dietologai pataria valgyti daugiau angliavandenių, kiek mažiau baltymų ir beveik atsisakyti riebalų ar saldumynų. Didžiausias angliavandenių šaltinis yra vaisiai ir daržovės, bet valgyti juos nesmulkintus, žalius, ne visada yra labai skanu. Dietologai pataria atrasti vaisių bei daržovių sultis. Šviežiai spaustos sultys leis mėgautis tikra vitaminų bomba visur, kur tik bebūtumėte. Žinoma, spausti sultis rankomis – jau atgyvena. Šiandien pas daugelį žmonių namuose jau stovi modernus virtuvės išradimas – sulčiaspaudė. Su tokia įranga iš tam tikro kiekio vaisių ar daržovių galima išspausti nemažai vertingų sulčių, kurios padės susigrąžinti gerą savijautą ir sveikatą.
Lėtaeigė sulčiaspaudė „Hurom“ ar bet kuri kita sulčių spaudimo mašina per gana trumpą laiką išspaus vitaminais praturtintas sultis. Priklausomai nuo sulčiaspaudės komplektacijos galima spausti įvairaus dydžio vaisius ar daržoves, nesibaiminant, jog jausis daug tirščių. Žinoma, mėgstantys sultis gerti su visai smulkiais vaisių ar daržovių gabaliukais, galės pasirinkti atitinkamą programą. Šios metu, iš tokių maisto produktų bus išspaustos sultys ir pro sulčiaspaudės ertmes praleista dalis tirščių. Taip jausite ne vien tik skystą sulčių pavidalą.
Negana to, visos sulčiaspaudės pasižymi išskirtiniu dizainu. Pavyzdžiui, lėtinė sulčiaspaudė „Hurom“ yra elegatiškos išvaizdos, ryškios metalo, sidabrinės ar raudonos spalvos. Šie bruožai leidžia nesunkiai pritaikyti įrenginį tiek prie senesnio, tiek prie itin modernaus virtuvės interjero.