knygos 2022

Knygos, kurias privaloma perskaityti per 2022-uosius

Knygos tampa vis svarbesne ir svarbesne kiekvieno žmogaus gyvenimo dalimi. Knygų skaitymas nustato žmogaus statusą socialinėje visuomenėje, o jų skaitymas tampa tikru prestižu.

Artėjančiais, 2022-aisiais metais pasirodys ne viena, dėmesio verta knyga, kurioms tikrai bus verta skirti dėmesio.

Nepriklausomai nuo žanro, kurį mėgstate skaityti, tai yra literatūra, kuri yra skirta visiems mylintiems bet kokias knygas.

„One Italian Summer“, kurią parašė Rebecca Serle knygynų lentynose turėtų pasirodyti jau kovo pirmąją dieną. Tai yra novelė apie praradimą, tėvų supratimą. Kai jos mama miršta prieš pat suplanuotą mamos dukters kelionę į Italiją, kur jos tėvai ir susipažino, Keitė nusprendžia praleisti vasarą keliaujant po Amalfi pakrantę, kol ji gedi prarastos mamos. Magiškai, Keitė susitinka su savo mamos jaunesne versija, kas leidžia Keitei pamatyti jos mamą kaip žmogų iš kitos perspektyvos.

„Sea of Tranquility“ Emily St. John Mandel parašyta knyga pasirodys 2022-ųjų balandžio 19-ąją ir bus apie 1912-aiais  jauną vyrą, kuris yra ištremtas iš angliškos bendruomenės. Po daug metų detektyvas Gaspery-Jacques Robertas pradeda tirti bylą. Paraleliniai pasauliai, praleistos galimybės ir kelionė laiku novelė būtų puikus pasirinkimas žmonėms, kurie mėgsta verčiančias  galvoti mokslines fantastikas.

Dėmesio verta yra ir „French Braid“ Anne Tyler knyga, kuri bus išleista kovo 22-ąją, 2022-aisiais metais. Jeigu norite suprasti šeimos santykius „French Braid“ knyga yra idealus pasirinkimas. Nuo pirmųjų atostogų 1959-aisiais iki dabartinės dienos, „French Braid“ yra knyga apie santykius Garrettų šeimoje. Mamai sunkiai sekasi su karjeros ambicijomis, visiškai priešingos paauglės dukterys bei besislepiantis sūnus, kuris desperatiškai nori pradingti. Taileris bando išsiaiškinti, kad yra neįmanoma pabėgti nuo šeimos ir juos galutinai suprasti.

Negalima nepaminėti ir 2021-aisiais pasirodžiusių knygų, kurios tikrai yra vertos dėmesio.

Štai 2021-aisiais rugpjūčio 3-ąją dieną pasirodžiusi Tracey Lange knyga „We Are the Brennnans. Po avarijos, kurią sukėlė girta už vairo sėdusi Sunday Brennan, ji sugrįžo į savo didelę airišką šeimą Niujorko mieste. Prieš penkerius metus ji juos paliko bei savo mokyklos vaikiną visiškai be jokio paaiškinimo. Norėdama atkurti savo santykius, Sunday yra išgąsdinta, kai vyras pradeda grasinti šeimos verslui. Nuostabi šeimos drama, kuri yra tiesiog viena iš knygų, kurią tikrai verta išmėginti.

2021-aisiais metais birželio 1-ąją dieną pasirodžiusi Taylor Jenkins Reid knyga „Malibu Rising“ taip pat yra verta jūsų dėmesio. Taylor Jenkins Reid dar kartą pateisino savo vardą paruošdamas dar vieną literatūrinį šedevrą. 1983-aisiais metais keturi įžymūs broliai ir seserys suorganizavo nuostabų vakarėlį vasaros metu jų

dvare Malibu. Paslaptys išlenda, vakarėlis praranda kontrolę. „Malibu Rising“ yra graži šeimos drama, kuri nėra tiesiog skaitalas paplūdimyje. Istorija, kaip Riva vaikai yra paliekami jų grasaus roko žvaigždės tėvo yra sukrečiančiai liūdna, bet taip pat ir turinti daug vilties. Visi herojai tarsi atgyja, kadangi kiekvienas iš vaikų svarsto, kaip jiems išvengti savo tėvų likimo.

Dramos ir šeimos paslaptys, saviugdos knygos, paaiškinti lošimai internetu, psichologiniai trileriai, komedijos pripildytos fantastikos ir dar daug įvairiausių knygų jūsų laukia 2022-aisiais metais.