Anglų pamokos

Anglų kalba – tarsi tarptautinė. Ja susikalbėti galima daugelyje pasaulio šalių, tad be šios kalbos šiuolaikinėje visuomenėje išsiversti išties sudėtinga. Anglų pamokos – jei tai nėra jūsų gimtoji kalba – reikalingos visą gyvenimą. Net ir gerai išmokę kalbėti užsienio kalba, pamažu ją pamirštame, jei nenaudojame kiekvieną dieną. Dėl šios priežasties reikia mokytis kasdien, nepaverčiant mokymosi proceso sunkiu darbu ar prievole. Anglų pamokos gali būti integruotos į laisvalaikio užsiėmimus, hobius bei socialinę veiklą.

 

Kaip anglų mokymąsi paversti malonumu?
Tam nereikia daug pastangų. Susiraskit įdomų anglišką serialą (be lietuviško vertimo, o geriausia – su angliškais titrais, kad matytumėt, kaip rašosi išgirstas žodis), tuomet parsisiųskite visus sezonus ir pažiūrėkite bent vieną seriją. Jau po pirmojo epizodo greičiausiai „užsikabliuosite“ ir nė nepajusite, kaip pirmasis sezonas baigėsi. Ir tuomet susimąstysite, kad nė nepastebėjote, jog serialą žiūrite be lietuvoško vertimo. Jei kyla klausimas, kokį serialą žiūrėti – štai keletas variantų: „Shameless“, „Game of thrones“, „Breaking bad“, „Lost“, „Desperate Housewives“.

 

Anglų pamokos grupėje
Jei norite susipažinti su naujais žmonėm, prasiblaškyti, o tuo pačiu ir pagilinti anglų kalbos žinias – galite eiti į anglų kursus. Jei jau seniai baigėt mokyklą – bus proga pasijusti tarsi atgavus jaunystę. Jei vis dar mokotės – bus lengviau išlaikyti anglų kalbos egzaminą.