Dėžių pakuotojo darbas – puikus pasirinkimas studentams, norintiems užsidirbti!

Studentai dažniausiai yra tie žmonės, kurie imasi įvairių sunkių darbų, jog galėtų save išlaikyti, jie nebijo sunkaus darbo ir mokslo naktimis, nes tai yra geriausi gyvenimo metai. Žmonės dažnai eina dirbti į kavines, barus, tačiau dar vienas itin tinkamas darbas studentams yra dėžių pakuotojo profesija.Kartoninės dėžės – tai  universalios pakavimo prekės, padedančios patogiai ir greitai pergabenti įvairiausios paskirties daiktus. Be to, jos gali atlikti ir apsauginę funkciją, nes puikiai tinka įvairių daiktų saugojimui namuose. Šios pakuotės yra tiek didelių, tiek mažų dydžių, įvairių formų, į jas nesunku sutalpinti nestandartinių išmatavimų daiktus, kokybiškos pakavimo medžiagos yra čia.

Skirtingo dydžio kartoninės dėžės yra trijų sluoksnių su kokybišku, tvirtu, rievėto kartono užpildu. Jų viršus ir apačia yra padengti lygiu kartoniniu sluoksniu

Tokia sandara leidžia šias pakavimo prekes naudoti ne vieną kartą, nesijaudinant dėl to, jog jos gali suplyšti. Prieš renkantis dėžes, svarbu apsispręsti, kam jos bus naudojamos, nes skirtingų storių pakuotės tinka skirtingiems daiktams pakuoti ar saugoti. Pavyzdžiui, daugiasluoksniai gofruoto kartono gaminiai labiau tinka lengvesniems daiktams. Visas dėžės lankstyti ir su jomis dirbti nėra sunku, dėl to šis darbas tinka vasarą norintiems užsidirbti asmenims ir studentams.

Pagal individualius klientų pageidavimus galima pagaminti pakuotę ir iš kombinuoto septynių sluoksnių gofruoto kartono

Ji naudojama didelės apimties ir sunkių produktų transportavimui. Taip pat pagal kliento pageidavimus ant pakuotės galima užnešti fleksografinę spaudą. Individualūs užsakymai iškertant sudėtingų ir paprastų konfigūracijų plokštumas iš poligrafinio kartono, gumos, plastmasės ir kitų medžiagų (tarpinės, padėkliukai, kilimėliai ir t.t.). Toks pakuočių gaminimas ir lankstymas yra puikus darbas studentams, nes galima dirbti ir puse etato. Nebijantiems darbo ir norintiems užsidirbti tai tikrai yra gera galimybė.

Dėl  viruso reikia dėvėti kaukes ir respiratorius darbovietėse, o šis darbas taip pat nėra išimtis. Dėl to turite rasti sau tinkamas saugos priemones, kuriomis naudositės darbe, o jas galite rasti čia: https://www.atvila.lt/lt/produktai/darbo-saugos-priemones/kvepavimo-taku-apsauga/–19.